Post by tlanlesiniso on Feb 20, 2022 12:39:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много всички хакват ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Харесвам играта, тя ми помага да използвам мозъка си много
Не е лошо, но имам проблем, докосването ми не е съвсем правилно. Това означава, че когато плъзгам пръста си на място, парчето, което държа, ще бъде на различно място от предвиденото. Това е само за тази игра, така че нулирането на сензорния ми екран не помогна. Надявам се да намеря решение или ще трябва да намеря подобна игра, която да играя
радвам се на това. Страхотно за прекарване на времето. Мога лесно да изляза от играта и да се върна там, където спрях по всяко време.
Тази игра ще я изтеглите е най-лошата
изображенията на играта показват тетрис, самата игра е някакъв "плъзнете обект тук, за да правите линии", какво е това?
Обичам играта, можете да победите своя рекорд или дори световния рекорд, това е много забавна игра, има дори нещо ново, така че напълно я препоръчвам. (И благодаря, че отговорихте на моя преглед!)
Обичам да играя тази игра, след като играете тази, другите игри не е необходимо, че е убиец на времето, изобщо не е скучно. Преди бях винаги скучен, след като взех тази игра, добре съм да бъда сам.
Хубава игра и време
Block Puzzle پزل oow
Това е пристрастяване! Кара те да мислиш, но е бързо и забавно!
Купих играта през януари и сега имам друго устройство, на което не мога да изтегля платената версия. Разработчиците отговориха на имейла ми и разрешиха проблема ми. Благодаря ти😀
Block Puzzle Jumboq yht
Рекламите се появяват непрекъснато и блокират половината екран. След това остават там за няколко минути, за да не можете да играете. Изтриване.
ъъъъ Това е забавно за известно време, докато не разберете, че е програмирано да не ви дава НИКАКВИ парчета, от които се нуждаете, когато имате нужда от тях!
Просто се наслаждавайте...забавно е
Block Puzzle Puzzle hkfa
Zombie Tsunami Árkádjátékok juza
Добра игра само кой блок може да бъде променен в посоката, в която искате
не това, което си мислех, че е
Харесва ми, но тъй като играта става по-трудна, ми се иска да не ви дават 3 пъти невъзможни парчета!! Ако не дадете парче, което ви позволява да направите ред, може и да дадете 3x сиви парчета! 🤔
За много реклами Играх тази игра преди 2 дни и получих 231 реклами за 2 дни всеки път, когато завърша 2-1 реклами се появяват, ако загубя, кажете един шанс, ако вие x го Покажи 1-2
Е виждам и подобри игри от тази
Страхотна игра, но има нужда от повече опции за въртене за всяко парче от пъзел.
ок
Обичайте тази игра! Току-що започнах да играя това и го обичам. Единственото нещо, което смятам, че трябва да се промени, е да можете да преобръщате блоковете в различна позиция. Но освен това мисля, че е страхотно.
харесва ми
да, нямам представа как да изключа музиката в магазина за хранителни стоки, но е досадно и нямам идея какво трябва да правя, когато имам 1 парче, което не става. Взирам се в екрана.... екранът се взира в мен. Не чувствам любовта, която е придружена от кисела музика, която е най-добре създадена да служи като заден капак на моята огромна нужда да слушам Musk Rat Love точно преди да се снимам.
Не е толкова забавна като тази, наречена "пъзел игра", която имах последния си телефон И така, намерих този, който харесвам в playstore, инсталирах го и деинсталирах този
Платих за версията без добавяне. Достигнах над 1300 нива. Наскоро направих фабрично нулиране на телефона си и загубих целия напредък. Как мога да го възстановя?
Реклами реклами като и след това още реклами. Реклами реклами реклами и пуснете 9 блока или други гадни парчета, когато имате нужда от малки. Изневерява
всичко е наред. Рекламите миришат.
Да видим дали мога да изтегля тази игра
Забавна игра с приспадане на звезда за продължаващата тенденция да бъдете част от тази конюшня от игри, които идват със задължителна реклама.
Добър, но не по-добър от друг пъзел с приложение за игри
Толкова забавно! Това не е тетрис!! Това обаче е много забавно! Наистина се наслаждавам на тази игра пред такива като нея! Обичам да съчетавам парчетата, за да направя линии и да побеждавам резултата си. Това е всичко, но е много цветно, играта е страхотна и продължавам да се връщам за още! Цветовете също го правят по-забавно за мен в сравнение с дървения пъзел.
Не знам какво, но липсва нещо. Нито добро, нито лошо.
Хубаво е да играеш, беше забавно и смешно, ако те смятат, че няма да го получиш, сиви блокове се появяват да кажат, че губиш, но аз успях 🤣
Добър за убиване на времето
Запазва се. Мозъкът ми е активен и много го обичам