Post by tlanlesiniso on Feb 20, 2022 12:45:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone wszystkie hacki ▞▞▞
▞▞▞ City Pilot Flight: Plane Games 2022 version ▞▞▞
Nie tak dobrze, istnieją usterki, trzeba dużo poprawić, dopóki nie radzę go nie pobierać.
super
Ta gra jest bardzo, bardzo najgorszą grą i jej działanie było bardzo złe
Lot pilotażowy samolotu miejskiego to bardzo niesamowita i interesująca gra.
Wydaje się, że to dobra gra i podoba mi się jej grafika
Niektóre reklamy
Sterowanie jest bardzo trudne nie polecam
Bardzo złe doświadczenie, ponieważ reklamy grają więcej niż Gra w aplikacji. Nie oszukuj ludzi, tworząc taką aplikację, która ma więcej reklamy niż gry.
Super gra gratuluję
Zanudzony na śmierć! U. Nigdy nie ląduj samolotem. Sterowanie przepustnicą wymaga większej czułości, nie porusza się swobodnie, może zwiększyć przepustnicę, co powiesz na swobodny lot, wszystkie cele w grze są proste, jak nudne można zrobić o wiele więcej, gdzie jest swoboda, którą oferuje lot, gdzie jest pulpit walki? kompas gdzie jest kontrola lotu ?
To jest bardzo zła gra. Grałem kiedykolwiek. Sterowanie samolotem nie działa. Sterowanie samolotem nie ma prędkości .to widziane jak żółw 🐢 . Ta gra jest taka nudna. Tryb wyścigowy jest taki nudny. Ta gra Potrzebujesz trochę rozwoju. Kiedy opracujesz tę grę, powinieneś zmienić sterowanie. ta gra potrzebuje jakiejś przygody. Myślę, że to rozumiesz. Jestem bardzo smutny i znudzony grając w tę grę.
Podoba mi się ta gra, w której mamy szansę użyć innego rodzaju planów. To dobre doświadczenie
City Pilot Flight: Plane Games Simulation bwqp
To bardzo rozczarowujące, że żądne pieniędzy firmy muszą kłamać na temat swoich gównianych gier, aby zdobyć więcej graczy. Przedstawione na zdjęciach grafiki są niebiańskie w porównaniu z grafiką rzeczywistą.
Bardzo fajna gra nie polecą ich polecam grę😊☺
To bardzo fajna gra. To nie jest trudne na jakie wygląda . Otwórz kolejne poziomy gry
Grafika wydaje się niedokończona, brak przełączania kamery, więc oczywiście brak widoku z kokpitu, sterowanie żyroskopem zawsze przechyla się do góry i jest nieskalibrowane, reklamy były denerwujące
Ta gra nie jest bardzo zła, ale trochę nudna. Zostawił 2 gwiazdki, ponieważ reklamy pojawiają się po osiągnięciu poziomu. W końcu odinstalowany. DZIĘKI.
Ta gra jest trochę dobra, dlatego daję jej trzy gwiazdki
Tak! Postęp wydaje się powolny. Ale zaufaj mi, to najlepsza gra symulatorów samolotów! Warto poczekać. Jako entuzjasta lotnictwa wypróbowałem kilka gier, ale ta zdecydowanie jest na najwyższym poziomie. Tak trzymać zespół!
gry offline są bardzo łatwe, a ich dobry projekt samolotu airo.
Bypilotflyvning: flyspil Simulation oaw
Wspaniały jest również lot pilota w mieście. Grafika Ots jest bardzo niesamowita⭐⭐⭐
Dużo reklam sprawia, że jest irytujący.
City Airplane Pilot Flight Game to znakomity i fantastyczny stymulator lotów na samolotach. Jego grafika jest niesamowita i umożliwia lądowanie i odbiór pasażerów z jednego lotniska na drugie. Lubię lądować. Podoba mi się ta gra i poleciłem wam wszystkim w nią zagrać.
Słaba grafika
Fajnie, ale zaktualizuj sterowanie grą.
City Flight Airplane Pilot to nowa gra dla wszystkich użytkowników Androida. Ma dużo grafiki i świetną jakość dźwięku. Ma dobre warunki pogodowe. Wszystkie poziomy są bardzo interesujące i wymagające. Deweloper wykonał świetną robotę, aby stworzyć tę grę. 5*
Na zdjęciu widzieli, że gra jest dobra, ale tak nie jest w rzeczywistości och, ale jest fajna
Tak bardzo kocham tę grę. Jeśli lubisz gry symulacyjne, jest to jedna z najlepszych gier symulacyjnych dostępnych obecnie na playstore. To zarówno wyzwanie, jak i zabawa. Doceń swoją ciężką pracę. Fajne
To najgorsza gra, jaką kiedykolwiek widziałem. Wszystkie poziomy w tej grze są złe. Brak kontroli nad kamerą. Brak dobrej grafiki. Szkoda. Sugeruję programiście aplikacji podjęcie działania i wprowadzenie pewnych ulepszeń.
Ok, ale po chwili jest zbyt powtarzalny. Przyspiesz trochę i spraw, aby poziomy były nieco bardziej ekscytujące.
To nie jest gra, to na jakiś czas wysypisko śmieci. Wszystko, co robisz, to siedzisz i patrzysz, jak samolot leci po nudnej linii prostej, a kiedy próbuję odlecieć i robić swoje, po prostu wracam do linii.
Zła grafika, a nie reklamy, firma, która stworzyła tę grę, chce się poprawić, więc gram na komputerze, więc firma, która stworzyła tę grę, chce się poprawić
tylko 20 minut wszystkie poziomy i wszystkie samoloty są odblokowane 😀😀😏😏
Városi repülőgép pilóta játék Szimulációs játékok ccp
Gra jest naprawdę dobra, ale tutaj też musisz zapłacić za odblokowanie swojego samolotu po ukończeniu 5 lub 6 poziomu... Jak obrzydliwe... M zamierza go odinstalować.. Naprawdę nieszczęśliwy 😣
Gra ma około 1-6 poziomów i zawsze kończę wszystkie poziomy, dodaję więcej poziomów kolesie
$$, Symulator myśliwca, to naprawdę interesująca gra. Ta gra zapewnia wyjątkowe wrażenia z gry, można w nią również grać bez połączenia danych i działa dobrze na urządzeniach z Androidem $$
Bardzo, bardzo, bardzo, zła gra na świecie, tylko te same poziomy są zbierane Proszę wszystkich moich przyjaciół, proszę nie pobieraj tej gry, ta gra jest bardzo nudna i strata czasu, proszę, proszę, nie pobieraj tej gry ok czekam na Wasze komentarze moi drodzy przyjaciele pa
proszę pobrać tę grę symulatora lotu szybko, proszę
Ta gra jest bardzo fajna, ta gra ma trzy tryby gry Lubię tę grę, ponieważ ta gra
Jest to fajna aplikacja do latania samolotem, która jest fajna i możesz teraz
Monster Legends Strategi wvej
Tak bardzo kocham tę grę. Jednak twórcy dodają więcej samolotów pasażerskich i umożliwiają lądowanie i zabieranie osób z jednego lotniska na drugie. Poza zaprogramowanymi poziomami wyzwań, daj miejsce na darmowe loty. Dodaj również samoloty transportowe, aby gra była bardziej realistyczna. Lubię lądować i startować. Gra będzie dłuższa i bardziej fascynująca. Przede wszystkim czekamy na aktualizacje, aby uzupełnić pozostałe 2 gwiazdki.
Z radością poprawię moją ocenę, gdy umieścisz więcej poziomów. Jak na razie bardzo dobra gra.
Dobra gra, ale reklama po każdym poziomie. I wiem, że odpowiesz mi, że reklamy są zawarte tylko w trybie darmowym, powinieneś kupić pakiet do usuwania reklam. W każdym razie jest to dobra gra dla „dzieci”. Powinieneś usunąć reklamy. Dziękuję Ci
เกมเครื่องบินในเมือง จำลองสถานการณ์ kfo
jeśli możesz sprawić, by mucha była większa, myślę, że będzie lepiej, ale później!
Ta gra jest dobra, ale brakuje jej wielu rzeczy, należy wprowadzić więcej ulepszeń do gry. Grałem w wiele gier symulacyjnych lepiej niż ta, gra jest fajna, ale wymaga więcej ulepszeń
Lot pilotażowy miejskiego samolotu To dla mnie bardzo fantastyczna gra. nie ma reklam, które są bardzo płynne, w przeciwieństwie do innych, z wieloma niepokojącymi reklamami. Ale czy mam do czynienia z dodatkowymi pieniędzmi, które otrzymam po wykonaniu całej naprawy i innych rzeczy?.
Gra była OK, ale reklamy ją zepsuły
Bardzo fajna gra.. Spodoba ci się dużo... Ale problem polega na tym, że gra ma tylko 25 poziomów, więc po ukończeniu 25 poziomów automatycznie zaczyna się od 1 poziomu. Mam nadzieję, że programista zwiększy poziomy ... 🙂
Gra o lataniu samolotem w mieście jest jedną z moich najlepszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem. To jest wymagająca gra latająca samolotem bazowym. Nie mogę przestać grać w tę grę, ponieważ nie ma w niej zbyt wielu reklam 5*
Koleś nie słuchaj tych pięciogwiazdkowych recenzji pierwszą rzeczą, która wyskakuje, jest prezent, a tak przy okazji, możesz obejrzeć reklamę, aby dostać więcej $ i jest przycisk X do zamknięcia, ale kiedy kliknąłem, cała gra zawiesza się i cię wyrzuca, to jest legalne to nie gra skradzione zdjęcia i nie pobieraj jej to pułapka i przy okazji, jeśli zobaczysz moją wiadomość, zadzwoń na policję, aby uporać się z tą grą UWAGA NIE POBIERAJ